19 termék

Arcszérum a szép és sima bőrért. Nálunk kiváló ránctalanító, hidratáló energizáló, pigmenthalványító, gyulladáscsökkentő hatású arcszérumok közül válogathat!

Arcszérumok - koncentrált bőrápoló hatás 

Minden nőnek fontos, hogy arcbőre ragyogó és vitalitással teli legyen. Bőrünket rendszeresen ápoljuk, kozmetikushoz járunk, szaunázunk és különböző krémekkel tápláljuk. Harmincöt év felett jobban kell már figyelnünk arcbőrünkre, megjelennek az apró szarkalábak, ráncocskák, a fáradtság és a stressz hamarabb meglátszik a bőrön. Ezért az idő előrehaladtával érdemes arcszérumokkal is kiegészíteni szépségápolásunkat.

Arcszérum koncentrátumok szépségampullák

Sokféle szépségampullát fejlesztettünk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Ezek például a ránctalanító, a hidratáló, az energetizáló szérumok. A szépségampullákban olyan szérumok vannak, amik azonnal puhává és feszessé varázsolják a bőrt, mert nagy koncentrációjú hatóanyagot tartalmaznak. Ezek a szérumok ideális megoldást jelentenek a bőr öregedésének megállításában, ránctalanítanak és vitalizálnak. Bőrünk fiatalos és üde lesz tőlük. Prémium minőségű krémjeink hatóanyaga kiváló a bőrnek, de ha a tökéletes szépségápolást szeretnénk elérni, alkalmanként ezeket, az ampullába zárt koncentrátumokat is használnunk kell, hisz ezek az anyagok célzottan, pillanatok alatt fejtik ki hatásukat a bőr felszínén. Ha meghatározó eseményre készülünk, legyen az egy esküvő, egy színház vagy egy fontos tárgyalás, másodpercek alatt gyönyörűvé, frissé varázsolhatjuk bőrünket prémium minőségű Wellmaxx termékekkel.

Kétfázisú arcszérumok

A kétfázisú ampullák az olajos fázisú hatóanyagokból és a vizes fázisú hatóanyagokból tevődnek össze. Ezek a koncentrátumok együtt ötvözik a legmodernebb hatóanyag-rendszereket. Ilyenek például a ránctalanító, a pigmenthalványító és a gyulladáscsökkentő koncentrátumok. Ha ezeket választjuk, javul a bőrszerkezet sejt-anyagcsere folyamata, ezzel késleltetjük a bőröregedést, enyhíthetjük a mélyebb ráncokat, vagy akár el is tüntethetjük azokat. Használat előtt alaposan rázzuk fel az ampullát, hogy a benne lévő hatóanyagok jól összekeveredjenek.

Hogy használjuk az arcszérumokat?

Ezeket az arcszérumokat úgy alkottuk meg, hogy ne csak professzionális, hanem otthoni felhasználásra is alkalmasak legyenek. Mielőtt neki kezdenénk a szérumok használatának, rázzuk fel az ampulla tartalmát! Felhasználásuk egyszerű, a megtisztított bőrre kell felvinni a hatóanyagot, úgy, hogy az a nyakra is jusson, finoman bemasszírozva a bőrbe. Fontos, hogy mivel apró ampullákba zártuk a koncentrátumokat, az ampulla fejét úgy pattintsuk le, egy kozmetikai kendő segítségével, hogy az ne vágjon meg minket, ne okozzon sérülést. Az arcszérumokat használhatjuk kúraszerűen, hét napon keresztül naponta egyszer, majd a kúra végeztével kényeztethetjük bőrünket heti egy rendszerességgel.

Az arcszérumaink között minden bőrtípus megtalálja magának azt a koncentrátumot, ami neki a legjobb. Szeressük magunkat és kényeztessük a bőrünket a megfelelő krémekkel és arcszérumokkal, igazán hamar meghálálja bőrünk a gondoskodást. Így mindig fiatalos marad a bőrünk, ragyogó, sugárzó, élettel teli. A jó megjelenéshez a tökéletesen ápolt bőr is hozzátartozik.

Prémium minőségű szérumok hatóanyaga koncentrátumok célzottan, pillanatok alatt fejtik ki hatásukat a bőr felszínén. Az ampulla formulában zárt, az anti-aging kozmetikai bőrápolásban nélkülözhetetlen természetes növényi összetevő koncentrátumok.

A Wellmaxx kozmetikai hatóanyag arcszérumok, a bőrbe gyorsan felszívódó, exlúzív összetételű hatóanyagok összessége.

Mindegy, hogy az első ráncokról, a bőr szárazságról vagy fáradt arcbőrről van szó, az ampullák jelentik az ideális megoldást az egészséges, a friss, az üde bőr elősegítésé-ben.A bőr idő előtti öregedésének a lehető legtovább történő késleltetésében.

A Wellmaxx koncentrátum ampullák különlegessége, hogy az innovatív csíraszegény előállítási módnak köszönhetően, az egy használatra elegendő adagok, a felbontás után is frissek maradnak és megőrzik a hatóanyag erejüket.

Az arcszérum az aktív hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazza, akár harmincszoros mennyiségben.

A koncentrátumnak köszönhetően az aktív hatóanyagok gyorsabb és látványosabb hatást fejtenek ki, mint a hagyományos arckrémek. Az arcszérum könnyen felvihető, egyszerűen bemasszírozható az arcbőrbe, nem hagy olajos vagy zsíros érzetet maga után. 

WELLMAXX phase²kétfázisú szérumok

A kétfázisú ampullák olyan természetes és biomimetikushatóanyagokat tartalmaznak, amelyek nem csak kívülről pótolják a hiányosságokat, (Hyaluronsav, Neutrazen, XEP-18, karnozin, albatin,) hanem serkentik a bőrszerkezet saját elasztin, kollagén, és hyaluronsav képződését, miközben célzottan javítják a bőr saját vízkészletét, védőmechanizmusát.

Használatukkal javulnak a bőrszerkezet sejt-anyagcsere folyamatai, így eredményesen késlelteti abőröregedés tüneteit. Az újonnan kifejlesztett kétfázisú ampullák egy millis kiszerelésben, koncentráltabb és takarékosabb használatot biztosítanak,hiszen állagának köszönhetően remekülszét lehet oszlatni a bőrfelszínen. Hatásuk azonnal látható és észrevehető.

WELLMAXX phase²kétfázisú szérumok négy különböző bőrproblémára nyújtanak hatékony megoldást.

A kétfázisú oldat koncentrátumai együtt ötvözik a legmodernebb hatóanyag-rendszereket, a kiváló minőségű olajokkal és a mikronizált molekulájú hatóanyagokkal.

Hatásmechanizmus:

1.olajosfázis hatóanyag 2. vizesfázis hatóanyag, az ampullát hatóanyagai összerázva aktiválódnak, melyek tökéletesen szinergikusak egymással.Az ampullát hatóanyagai összerázva aktiválódnak, melyek tökéletesen szinergikusak egymást.