• Anti-Aging Kosmetik Made in Germany

3 termék

Kollagén krém a hatékony bőrápolásért! A kollagén tartalmú anti aging kozmetikumaink feszesítik és táplálják, ezzel újra simává és ragyogóvá varázsolva bőrét.

Kollagén krém a hatékony ránctalanításért

A jó megjelenésnél fontos az ápolt külső. Ezért rendszeresen mozgunk, tornázunk, szaunába járunk, hogy alakunk és bőrünk fiatalos maradjon. A rendszeres mozgás mellett, nem elhanyagolható, hogy elegendő időt fordítsunk az arc és testápolásra is, hiszem bőrünk rugalmasságának megtartásához fontosak a kozmetikumok is, amik karbantartják bőrünket, feszesítik, táplálják. Ehhez különböző alapanyagú krémeket használunk. Ilyen a hyaluronsavas krém, vagy a kollagén krém. Mindkét anyag nagyon fontos a bőrnek.

A kollagén az egyik legfontosabb fehérje, ami jelen van a szervezetünkben, az emberi fehérjetömeg 30%-át, míg a bőrfehérje tömegének 75%-át képezi. Nélkülözhetetlen az inak az ízületek és a bőr rugalmasságában. Szervezetünk folyamatosan termeli a kollagént, de az idő múlásával ez egyre csökken. A dohányzás és az UV sugárzás is csökkenti kollagén újratermelését. Ahhoz ezt az anyagot bőrünkben pótolni tudjuk érdemes kollagén alapú testápolót és arckrémeket használnunk.

Kik használjanak kollagén krémet?

Minden bőrtípusra jó a kollagén krém, de kiemelten azoknak ajánljuk, akiknek az arcán ráncok és mikro törések észlelhetők. Tökéletes a száraz és vízhiányos, laza tónusú bőr ápolására is. Ez a krém nem irritálja az érzékeny bőrt. A huszonöt év fölötti korosztály egyik kedvenc kozmetikai terméke lehet, mert nekik már fontos a korai bőröregedés kialakulásának megakadályozása. Elősegíti a bőr kollagén és az elasztin termelését. Felgyorsítja a kollagénszintézist és megakadályozza a kollagén szálak leépülését. A bőr feszessége intenzíven javul, kipárnázódik. A prémium minőségű alapanyagok lehetővé teszik, hogy bőrünk minősége ténylegesen változzon és ezt klinikai vizsgálatok is alátámasztják. A Wellmaxx az igényes nők kozmetikuma, akiknek fontos a fiatalos bőr. Legyen a bőröd ragyogó, sugárzó élettel teli!

Mitől jó a kollagén krém?

A kollagén krém intenzíven ránctalanítja az arcbőrt, tökéletes öregedésgátló. Feltölti a bőrt, a bőr tömörsége fokozódik, késlelteti az öregedését. A krém tartalmaz hyaluronsavat, ezért intenzíven hidratál, ezáltal még jobban fokozódik a ránctalanító hatás. A benne lévő növényi olajok, mint a jojoba és a szőlőmag olaj optimalizálják a felszíni lipideket, hiszen az öregedés folyamán a lerakódott lipidek csökkentik a bőr kollagén és elasztin termelő képességét.

Ezáltal is feszesebb, egyenletesebb lesz a bőrfelszín. Nem csak krémet, hanem testápolót is készítünk kollagén alapanyaggal, amit hyaluronnal teszünk tökéletessé. Ezt a testápolót laza tónusú, kontúrját vesztett bőrhöz ajánljuk, lassítja a biológiai bőröregedést, feszesíti a bőrt. A kollagén krémünkben ugyanúgy, mint minden más termékünkben, nem használunk színező anyagokat, parabént, kőolajszármazékokat Minden termékünk klinikailag tesztelt, állatkísérletben a fejlesztések során sem vesznek részt.