2 termék

Védje meg a bőrét a SUN CARE fényvédő krémekkel, fényvédelem, német gyártótól

A napsugárzásnak, az UV sugárnak bőröregítő hatása van

A divat mindig változik, de a napbarnított barna arcbőr látványa, mind a mai napig megosztó. Volt, amikor divat volt, hiszen azt mutatta, hogy van időnk a nyaralásra. Volt, amikor a porcelán fehér arcbőr volt társadalmilag az elegáns megjelenési forma.

A napjainkban még mindig sokan kedvelik a barna arcbőrt, ezért népszerűek a szoláriumok használata is. Igaz, a fénykorát nem a napjainkban éli, de még mindig sokan barnítják az arcukat ezzel a módszerrel is. A szolárium használata öregíti a bőrt.

Az első probléma akkor kezdődik, amikor megjelennek a ráncok, ilyenkor szeretnénk újra a fiatalos arcbőrünket. Sajnos  sokszor nagy kozmetikai feladatot jelent.

Esztétikai és a kozmetikai szakemberek nem győznek figyelmeztetni, hogy a bőröregedés egyik legnagyobb ellensége a napfény, de a szolárium is ide sorolható.

A gyakori napsugárzás és a szolárium használata a photo-aging kialakulásához vezet. Megöregszik a bőrünk.

Ne öregítsük a bőrünket!

Hogyan védjük meg a bőrünket?

Az első és a legfontosabb tényező minden esetben a fényvédelem. Bőrgyógyászok rendszeresen mondják, hogy a napozás idejét a reggeli és délutáni órákra tervezzük. Ne feküdjünk ki a déli napsütéses időben közvetlenül a napra, mert nagyon nagy felelőtlenség. A fényvédő krémek mellé sok mindent lehet alkalmazni, használjunk pl. kendőket, kalapot De ma már lehet kapni UV szűrős ruhákat is. Sőt már fürdőruhákat és pólókat.

Próbáljuk beszerezni a számunkra legjobb fényvédő arckrémet, a bőrtípusunknak megfelelőt.

Miért fontos a fényvédő arckrém használata?

A közvetlen UV sugárzás egy olyan bőröregítő tényező, amely csökkenti a hidratációt, szárítja a bőrt, csökkenti a bőrünk kollagén és hialuronsav tartalmát, öregít, ráncosít. Hatására a szabadgyökök hatalmas károsodást okoznak. A pigmentfoltok megjelenése is látványosan szaporodik, aminek a későbbi eltüntetése komoly kozmetikai feladat. A pigmentfoltos, ráncos bőr esztétikailag az idősebb megjelenésünket adja. Arról már nem is beszélve, ha megégetjük a napon a bőrünket, komoly égési sérüléseket is szenvedhetünk, ami a bőrsejtekben kódolva marad. Az évek múlásával hamarabb fog öregedni a bőrünk, tehát a genetikai öregedésünkre bizony jól rásegítettünk.

Tehát a napfény általi bőröregedés, az UV sugarak a legkárosabb tényezők, az anti-aging bőrápolásban, a legjobban öregítik a bőrt.

Miért ezeknek javasoljuk?

Szerintünk a legjobb fényvédő arckém, az a fényvédő, amely anti-aging hatású, hidratál, sejtvédő és fizikai fényvédelmet garantál.

Az is fontos, hogy az UVA és az UVB sugarak ellen védjenek.  A fizikai fényvédők visszaverik az UVA és az UVB sugarakat, nem engedik, hogy a hámréteg és a kötőszövet rétegeit roncsolják.

pigmentáció kialakulását csökkentik és védenek a napsugár okozta égési sérülésektől is. A faktorszám kiválasztását meghatározza a bőr színe, a bőrtípus és a bőrállapot. 

A webshopunkban megtalálható a SPF 15, a SPF 30 és az SPF 50-es faktorszám.

Naponta többször, rétegesen használjuk őket, hiszen csak úgy tudnak maximális fényvédelmet garantálni. Ugyanis a védelem meghatározott óráig tart. Ez a faktorszámtól és a bőr színétől függ. Pl. egy SPF 50-e faktorszám, ha tökéletesen felvittük a bőrünkre, akár öt órán keresztül is védelmet adhat. 

Az általunk forgalmazott fizikai fényvédő arckrémek tartalmaznak antioxidánst, ami elengedhetetlen a sejtszintű védelemben.