10 termék

Hidratáló arckrémek professzionális kozmetikai cégtől, itt található olyan arckrém amely gyengéden táplálja, óvja bőrét, amely minden nap ki van téve sokféle hatásnak- a sminkeknek, a szélnek, napsütésnek.

Hidratáló arckrém a szép és sima bőr titka!

Az ápolt szép bőr tökéletesen hidratált, hisz így lehet vitalitással teli, egészséges a bőrünk. Minden nő erre vágyik. Ezért sok mindent meg is teszünk. De mit is jelent a hidratálás? A hidratálás a bőr víztartalmának növelését jelenti. Ettől lesz sima, rugalmas ragyogó a bőrünk. Rendszeres arctisztítással és hidratálással biztosíthatjuk ezt bőrünknek. Testünk vízkészletének 15-20%-a bőrben található meg. Ha ez a mennyiség csökken, a bőr kiszárad, pikkelyesedik, védekező képessége lecsökken és elkezdődik a ráncosodás folyamata. Az ilyen bőr beteges kinézetű, ápolatlan hatást kelt. Ezért érdemes minél hamarabb, még a kialakulás előtt hidratálni, folyamatosan táplálni bőrünket.

Miért fontos a folyamatos hidratálás?

Arcunkon a bőr folyamatosan ki van téve különböző hatásoknak. Nyáron az UV sugárzásnak, télen pedig a szél szárító hatásának. Ha valaki szeret szoláriumba járni, fokozottan kell figyelnie a bőrére, hisz a szolárium is szárító hatással van rá. Egy jó hidratáló krém helyrehozza a bőr védő funkcióját, visszaállítja a bőrfelszín épségét és növeli a bőr víztartalmát, feszességét.

Milyen hidratáló arckrémet válasszak?

Bőrtípusunknak megfelelő hidratáló krémet válasszunk ahhoz, hogy bőrünk újra fiatalos és életteli, ragyogó legyen. Krémjeink minden bőrre jók, de természetesen választékunkban megtalálhatók különböző bőrtípusonként is a legmegfelelőbbek. A hyaluron tartalmú hidratálókrémek lágy, krémes textúrájúak, nem hagynak zsíros érzetet a bőrön. Smink alá is tökéletes alapot nyújtanak. Kiegészítő hatóanyagai ösztönzik a bőrfiatalító mechanizmusokat, továbbá speciális anti-aging kivonatok és növényi eredetű lipideket is tartalmaz. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően csökkenek az arcunk ráncainak mélysége, egységes szerkezetű lesz az arc bőre és kinézete újra egészséges ragyogó lesz. A hatás fokozásának érdekében érdemes hyaluron tartalmú arctisztító krémeket és tonikot használni, de termékeink között talál tusfürdőt és testápolót is, ami ugyancsak ezt az anyagot tartalmazza.

Hogy használjam a hidratáló krémet?

A hidratálókrémet reggel és este is használhatjuk. Reggel és este arctisztítás után vigyük fel arcunkra a hidratálókrémet. Az esti tisztítás nagyon fontos, hisz akkor a napi szennyeződés mellett, a sminkünket is le kell tisztítani. Fontos, hogy csak tiszta bőrfelületre kenjük fel a hidratálókrémet, mert hatását csak akkor tudja igazán kifejteni. Figyeljünk a rendszerességre, hisz bőrünket csak folyamatos ápolással tudjuk karbantartani. Ha ezt betartjuk, a bőrfiatalító hatás garantált.

Számunkra fontos a minőség, a biztonság, és a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés. A Wellmaxx Deeve termékek bőrfiatalító hatása garantált, nemzetközileg vezető helyet foglalnak el a szépségápolásban. Minden termékünk klinikailag tesztelt, állatkísérletben a fejlesztések során sem vesznek részt. Készítményeink parabén és színezék mentesek, kőolajszármazékokat nem tartalmaznak.