• Német precizitáson alapuló, professzionális anti-aging bőrápoló kozmetikumok webáruháza! Made in Germany

21 termék

Ránctalanító krém. A Wellmax ránctalanító krémek professzionális minőségűek, intenzíven hidratálják és feszesítik arcbőrét, hogy az simává és ragyogóvá váljon.

Ránctalanító krémek széles választékban német gyártótól

A korunk előrehaladtával bőrünk elkezd öregedni, ez a folyamat előbb vagy utóbb láthatóvá válik még akkor is, ha kezdetben csak a bőr mélyebb rétegeiben alakul ki ez a változás. Lassul a bőr anyagcseréje, elvékonyodik, elveszíti ragyogását, mert egyre kevesebb a hyaluronsav és kollagén tartalma. Ezért bőrtónusunk csökken, megjelennek az első ráncok. Minden nő rémálma, mikor apró felszíni ráncokat vesz észre arcbőrén vagy a nyakán. Ahhoz, hogy megőrizzük fiatalságunkat, rendszeresen kell használnunk öregedésgátló, ránctalanító krémeket. Bőrünkre 25 év felett már jobban kell figyelnünk. A ráncok eltüntetéséhez, tompításához magas minőségű öregedésgátló bőrápolókat, szépségápolókat, anti-aging hatóanyagokat és intenzív hatású arcápolókat és ampullákat ajánlunk.

Miért használjon ránctalanító krémet?

Ha a ránctalanító krémeket rendszeresen használjuk, bőrfelszínünk kisimul, egységes szerkezetű és egészséges kinézetű lesz. A bőrfiatalítás egyik legfontosabb hatóanyaga a hyaluronsav. Ez az anyag megtalálható bőrünk szerkezetében is, de az idő múlásával mennyisége csökken, bőrünk állaga egyre gyengébb és ráncosabb lesz. Ezért ezt az anyagot ránctalanító krémekbe is használjuk. A hyaluron feszessé teszi a bőrünket, ráncfeltöltő hatással bír. Plasztikai sebészek is gyakran alkalmazzák szájfeltöltésnél és az arc kontúrjainak korrigálásánál ezt az anyagot. Emellett tartalmazhat a ránctalanító krém peptideket, amik széles spektrumú biológiai aktivitással rendelkező molekulák. Fokozzák a sejtek energiáját, kollagént termeltetnek és még számos kiváló hatással bírnak. Ezektől a hatásoktól bőrünk visszanyeri rugalmasságát, megfiatalodik.

Miért jók ránctalanító krémek?

A bőröregedés mellett az UV-sugarak, a szmog, a stressz elősegítik a szabad gyökök képződését, és ezek gyengítik a bőr kollagén és hyaluron tartalmát. Ezért a bőr megereszkedik, laza lesz, és az arc kontúrjai elvesznek. A bőrünk megöregszik és az arcunk elveszítheti a fiatalos kisugárzását. A ránctalanító krémek rendszeres használata elősegítik a bőr hyaluron és kollagén termelését. A bőr elaszticitása és feszessége intenzíven javul, kipárnázódik, vitalitással teli lesz. Fontos, hogy ránctalanító krémeket mindig alapos arctisztítás után vigyük fel bőrünkre, igazán csak így tudnak hatni. Reggel és este is használhatjuk ezeket a krémeket. A krémezés folyamata ne álljon meg az arcon, bátran kenjünk belőlük a nyakunkra és a dekoltázsunkra is, hiszen ezek a területek is gyorsan ráncosodhatnak.

Ránctalanító krémjeink, mint minden más termékünk, nem tartalmaznak parabént és semmilyen színező anyagot és kőolajszármazékokat. Minden termékünk klinikailag tesztelt, állatkísérletben a fejlesztések során sem vesznek részt. Fontos, hogy vásárlóink a legnagyobb elégedettséggel használják termékeinket. Egy szép ápolt, egészségesen sugárzó bőrrel mindig sikeresek lehetünk. Vigyázzunk rá, hogy fiatalságunkat és a szépségünket sokáig megőrizhessük!