18 termék

Ránctalanító krém és bőrfeszesítő krém a fiatalságunk megőrzésére.

Minden nő szeretné késleltetni azt, mikor apró felszíni ráncokat vesz észre arcbőrén vagy a nyakán, mikor felfedezi a ráncosodás első jeleit. Ahhoz, hogy megőrizzük fiatalságunkat, rendszeresen kell használnunk öregedésgátló, ránctalanító krémeket. Bőrünkre 25 év felett már jobban kell figyelnünk. Ránctalanító krémet érdemes akkor elkezdünk használni, amikor megjelennek az első mimikai ráncok. 50 év felett pedig tudatosan kell ápolni a bőrünket, hiszen az érett bőr egyik legnagyobb ellensége, ha nem törődnek vele. Rendszeres ápolása lassítja a bőr öregedését, ráncosodását.
A ráncok eltüntetéséhez, tompításához magas minőségű öregedésgátló bőrápolókat, szépségápolókat, anti-aging hatóanyagokat és intenzív hatású arcápolót, ampullát és szérumot ajánlunk. Ezek jótékony hatása, a rendszeres használat mellett rövid időn belül megmutatkozik a bőrön.

Ránctalanító krém hatása a bőrre

A korunk előrehaladtával bőrünk elkezd öregedni, ez a folyamat előbb vagy utóbb láthatóvá válik még akkor is, ha kezdetben csak a bőr mélyebb rétegeiben alakul ki ez a változás.
Lassul a bőr anyagcseréje, elvékonyodik, elveszíti ragyogását és a bőr veszít rugalmasságából is. A bőrnek egyre kevesebb a hyaluronsav és kollagén tartalma. Ezek a hatóanyag hiányok okozzák a ráncok megjelenését. Bőrtónusunk csökken, megjelennek a szabad szemmel is jól látható ráncok. A bőr természetes rugalmassága megszűnik.

A ráncok ellen a leghatékonyabb védekezés a nappali és éjszakai ránctalanító kozmetikumok használata. Ezek a bőrregeneráló krémek javítják a bőr szerkezetét, antioxidáns hatása gátolja az öregedés folyamatát.

Bőrfeszesítő krém, ránctalanító krémek

Ha a ránctalanító krémeket rendszeresen használjuk, az a bőrünket fiatalítja, kisimítja, egységes szerkezetű, teltebb és egészségesebb kinézetű lesz.

A bőrfiatalítást olyan összetevők serkentik mint a hyaluronsav vagy a peptidek. A hyaluronsav anyaga megtalálható bőrünk szerkezetében is, de az idő múlásával mennyisége csökken, bőrünk állaga egyre gyengébb és ráncosabb lesz. Ezért ezt az anyagot ránctalanító krémekbe is használjuk. A használat során bőrünk hidratált lesz, megszűnik a vízhiányos állapot. A legjobb ránctalanító krém könnyen beszívódik és könnyű állagú krém.

A hyaluron feszessé teszi a bőrünket, ráncfeltöltő hatással bír. Plasztikai sebészek is gyakran alkalmazzák szájfeltöltésnél és az arc kontúrjainak korrigálásánál ezt az anyagot.

Emellett tartalmaz még a ránctalanító krém peptideket, amik széles spektrumú biológiai aktivitással rendelkező molekulák. Ezek a hatóanyagok fokozzák a sejtek energiáját, kollagént termeltetnek és még számos kiváló hatással bírnak. Ezektől a hatásoktól bőrünk visszanyeri rugalmasságát, megfiatalodik.

Melyik a legjobb ránctalanító krém?

A bőröregedés mellett az UV sugárzás, a szmog, a stressz elősegítik a szabad gyökök képződését, és ezek gyengítik a bőr kollagén és hyaluron tartalmát. Ezért a bőr megereszkedik, szerkezete laza lesz, és az arc kontúrjai elvesznek. A bőrünk öregedési folyamata elkezdődik, így arcunk elveszítheti a fiatalos kisugárzását.

A ránctalanító krémek rendszeres használata javítja a bőr szerkezetét, elősegítik a bőr hyaluron és kollagén termelését. A bőr elaszticitása és feszessége intenzíven javul, kipárnázódik, vitalitással teli lesz.

A napi bőrápolási rutin kihagyhatatlan része az arcápolásnak. Fontos, hogy ránctalanító krémeket mindig alapos arctisztítás után vigyük fel bőrünkre, igazán csak így tudnak hatni. A ránctalanító arckrém akkor fejti ki legjobb hatását, ha reggel és este is használjuk. A krémezés folyamata ne álljon meg az arcon, bátran kenjünk belőlük a nyakunkra és a dekoltázsunkra is, hiszen ezek a területek is gyorsan ráncosodhatnak. Arcápolási készítményeinktől a bőr simább lesz. Használatukkal segíti a bőr fiatalon tartását.

Ránctalanító arckrém amivel látványosan ápoljuk bőrünket

Ránctalanító krémjeink, mint minden más termékünk, nem tartalmaznak parabént és semmilyen színező anyagot és kőolajszármazékokat. Ennek köszönhetően irritációt nem okoznak. Minden termékünk klinikailag tesztelt, állatkísérletben a fejlesztések során sem vesznek részt. Termékeink természetes hatóanyagokat, kivonatokat tartalmaznak. Gyorsan felszívódó krém megvédi a bőr védőrétegét is.

Ránctalanító, hidratáló arckrémet minden bőrtípus talál magának kínálatunkban. Minden ránctalanító termékünk védi, hidratálja, feszesíti a bőrödet, ami puhább lesz. Rendszeres használatával tökéletes hatóanyagokkal ápoljuk bőrünket. Mindennapi használata is nagyon kellemes érzetet ad a bőrnek. Bőrünk fellélegzik, újra éled.

Segítünk Önnek megtalálni a legjobb ránctalanító krémet

Fontos, hogy vásárlóink a legnagyobb elégedettséggel használják termékeinket. Egy szép ápolt, egészségesen sugárzó bőrrel mindig sikeresek lehetünk. Vigyázzunk rá, hogy fiatalságunkat és a szépségünket sokáig megőrizhessük!