Melyik a legjobb ránctalanító krém?

Melyik a legjobb ránctalanító krém?

Megjelent: 2021. 08. 04

Melyik a legjobb arckrém az öregedésgátló kozmetikumok világában?

Minden nő és férfi vágya, hogy sokáig fiatal, sugárzó legyen a bőre. Korunk előrehaladtával megjelennek a ráncok. Kezdetben csak a mimikai ráncok erősödnek, majd idővel ezek egyre mélyülnek és újabb ráncok alakulnak ki. A biológiai öregedés mellett, a környezeti ártalmak is öregítik bőrünket. Ilyen az UV sugárzás, a szmog, de rossz hatással van bőrünkre a stressz is.

Professzionális kozmetikumainkat úgy alkottuk meg, hogy minden korosztály megtalálhassa a számára megfelelőt.

Ránctalanító kozmetikumok mesterfokon

A kor előrehaladtával lassul a bőr anyagcseréje. Hosszabb idő alatt tud megújulni a bőrünk. Elveszíti rugalmasságát, csökken a nedvességtartalma és fakó lesz.

A Wellmaxx ránctalanító krémek kozmetikumaiban a legjobb minőségű hatóanyagok találhatók. Az orvos-kozmetikai háttér és a folyamatos termék innovációk biztosítják kozmetikai termékeink hatásosságát. Az általunk gyártott öregedésgátló krémek és szérumok hosszú távon megőrzik bőrének fiatalságát. Termékeink klinikailag tesztelt, magas minőségű kozmetikumok.

A Wellmaxx a különböző bőrtípusok ápolása helyett kizárólag az anti-aging öregedésgátlásra fókuszál. Termékeink nagy koncentrátumban tartalmaznak öregedésgátló, bőrfiatalító hatóanyagokat. Professzionális, kozmetikai szalonokban használt öregedésgátló termékeinket Ön, már otthonában is használhatja.

Az öregedésgátló arcápolást már fiatalon el kell kezdeni!

Fiatalon a bőrünk feszes és élettel teli. Nincsenek mély ráncok az arcunkon, csupán a mimikai ráncok láthatók. Fontos, hogy a fiatal bőr folyamatosan hidratált legyen, így a ráncképződés lelassul és kevésbé jellenek meg a ráncok az idő múlásával.

Anti-aging a kor előrehaladtával

Az anti-aging termékek rendszeres használatával késleltethetjük a bőr öregedését. Csökkenthetjük a ráncok mélységét és hidratálhatjuk a bőrsejteket. Öregedésgátló krémjeink növelik a bőr tömörségét, fokozzák a kollagén és az elasztin termelődését. Visszaadják arcunk kontúrját.

Miért éppen ezeket a krémeket ajánljuk?

A Wellmaxx öregedésgátló kozmetikumai prémium minőségű termékek. Magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, így használatuk igen hatásos.


Hyaluronsav a feszes és a hidratált bőrért

A hyaluronsav felel a bőr vízmegkötő képességéért. Hyaluronos arcápoló családunk visszaadja a bőr feszességét. Kisimítja a bőrfelszínt selymessé tesz a bőrt. Tökéletesen hidratál.


Kollagén az intenzív ránctalanító

A feszes arcbőr csodaszere.

A kollagén feltölti az arcbőrt, fokozza a bőr tömörségét. Segít a ráncok és mikro törések feltöltésében.

Kollagén tartalmú termékeink használatával a bőr feszessége intenzíven javul, kipárnázódik.


Kaviár a bőr energetizálásáért

A kaviár megerősíti a bőrsejtekben a ránctalanító öregedésgátló hatást. Fehérjéket, ásványi anyagokat, nyomelemeket és egyéb tápanyagokat tartalmaz. 

Az érettebb bőrtípusra ajánlott, aki gyorsan szeretne friss arcbőrt és üde megjelenést.

 Regenerálja a fáradt bőrsejteket, vissza adja a bőr energiáját, a bőrfelszín üdébb lesz és hidratáltabbá válik.

Hatásmechanizmus: a kaviár középpontjára épülő hatóanyagrendszer az aktív tengeri hatóanyag-komplexekbe ágyazva intenzíven regenerálja a fáradt bőrsejteket. 

A hyaluron tartalma pedig ránctalanító és bőrfiatalító hatású.