• Német precizitáson alapuló, professzionális anti-aging bőrápoló kozmetikumok webáruháza! Made in Germany

2 termék

Kollagén krém a feszes arcbőr csodaszere

A legjobb kollagénes arckrém és testápoló! A hatóanyagok lehetővé teszik, hogy bőrünk minősége változzon, ezt nálunk klinikai vizsgálatok is alátámasztják.

Kik használjanak kollagénes krémet?

Minden bőrtípusra jó a kollagén krém, de kiemelten azoknak ajánljuk, akiknek az arcán ráncok és mikro törések észlelhetők. Tökéletes a száraz és vízhiányos, laza tónusú bőr ápolására is. Ez a krém nem irritálja az érzékeny bőrt. A huszonöt év fölötti korosztály egyik kedvenc kozmetikai terméke lehet, mert nekik már fontos a korai bőröregedés kialakulásának megakadályozása. Elősegíti a bőr kollagén és az elasztin termelését. Felgyorsítja a kollagénszintézist és megakadályozza a kollagén szálak leépülését. A bőr feszessége intenzíven javul, kipárnázódik. A prémium minőségű hatóanyagok lehetővé teszik, hogy bőrünk minősége ténylegesen változzon és ezt klinikai vizsgálatok is alátámasztják. A Wellmaxx hialuronsav kollagén arckrém az igényes nők kozmetikuma, akiknek fontos a fiatalos bőr. Legyen a bőröd ragyogó, sugárzó élettel teli!

A kollagén és az elasztin fontossága

A kollagén a szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 75%-át (az ínak, kötőszövetek, izületek, izmok, porcok, és létfontosságú szerveink természetes összetevője).

A 25. életév után a szervezet veszít a termesztés kollagén újratermelés képességéből. Megjelennek a ráncok, a cellulit, a bőrszárazság, a köröm és a haj mattá válik, elkezdődik az elkerülhetetlen öregedés folyamata. Ez a folyamat azonban lelassítható, megállítható, és még vissza is fordítható!

A kollagén mellett az elasztin is a bőr szerkezetének alapvető fehérjéje. A kollagén testvére.A kötőszövetek kollagén- és elasztin rostjai biztosítják a bőr megfelelő mechanikai tulajdonságait. Az öregedés folyamata során a rostokra lipidek rakódnak le, megvastagodnak, vízfelvevő képességük jelentősen csökken, a bőr rugalmatlanná válik. Az elasztint tartalmazó készítmények elősegítik az elasztin újraképződését a bőrben, feszessé, rugalmassá teszik a bőrt. 

Az elasztin rugalmasságot ad a bőrnek és a szerveknek. A korosodás és a környezeti tényezők - mint például a nap káros hatása - csökkentik a bőr azon képességét, hogy kollagént és elasztint termeljen, ami a ráncok kialakulásához vezet.

MatriGenics kollagénképződést fokozó hatása bizonyított! Kollagén booster hatás!

A legújabb bőröregedést késleltető hatóanyag, a MatriGenics® intelligens összetevőjén alapul,a hatóanyag az algák csoportjába tartozik, amely ásványi anyagokat és esszenciális aminosavakat tartalmaz. Pontosan azokat a folyamatokat aktiválja, amik az optimális Hyaluronsav-, Kollagén- és Elasztin-szintézishez kellenek. Így válik hosszan tartóan feszessé a bőr, lassul a biológiai bőröregedés és csökkennek a bőrfelszínen kialakult mikro-ráncok.

Hyaluronsavat már régóta használják az bőröregedési folyamatok elleni védelemben!

Míg eredetileg a gyógyászat használta pl. sebek, hegek és ízületek kezelésére, ma a Hyaluronsav az esztétikai-plasztikai gyógyászatban a mély bőrráncok eltüntetésére, az arckontúrok felépítésére vagy az ajkak feltöltésére használatos.

Összetett hatása miatt a fiatalság elixírjének is nevezett bőralkotó hyaluronsav hálószerűen kapcsolja össze a sejtek közti génállományt.

A Hyaluronsavnak nagy nedvfelszívó potenciálja van és akár harmincszor annyi vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata. Erőteljesen hidratál, feszessé, rugalmassá teszi bőrét és friss megjelenést kölcsönöz. Ezen felül a Hyaluronsav elősegíti a sejtszaporodást és a bőrirritációk regenerációját. Kollagén hyaluronsav krém rendszeres használata megéri a napi törődést.