21 termék


Hialuronsav krém ránctalanító arcápolás 

Mi is pontosan a hialuronsav? 

A hialuronsav biztosítja a bőr rugalmasságát és feszességét, mert nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Éppen ezért az öregedésgátló termékek professzionális kozmetikumai ennek a tudományosan bizonyított szuperaktív összetevőnek a felhasználására támaszkodnak.

Hyaluron – a csodafegyver a bőröregedés ellen!

Természetesen friss megjelenésre, feszes bőrre és egyszerűen jóleső ápolásra vágyik? Akkor a WELLMAXX hyaluron sorozat a tökéletes választás. A hialuronsavat a leghatékonyabb, tudományosan bizonyított öregedésgátló hatóanyagnak tartják, amelyet sikeresen alkalmaznak a kozmetikai bőrápolásban és az esztétikai plasztikai gyógyászatban egyaránt. A WELLMAXX hyaluron sorozat nagy dózisú ápolószereivel intenzíven és fenntarthatóan látja el bőrét ezzel a hatóanyaggal. Az eredmény: csökkentett ráncok, átalakult arckontúrok, ragyogóan szép, feszes arcbőr és olyan fiatalnak látszó érzés, amilyennek érzed magad!

Hialuronsav – természetesen széppé varázsol

A hialuronsav természetesen előfordul a szervezetben, és a különböző típusú kötőszövetek fontos összetevője. A bőrben a biológiai hialuronsav biztosítja az optimális rugalmasságot és feszességet, mivel nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Ez a természetes „vízmágnes” gondoskodik a nedvesség tárolásáról a bőrben és egyensúlyban tartását. Az életkor előrehaladtával a szervezet saját hialuronsavtartalma csökken, ami azt jelenti, hogy a bőr veszít rugalmasságából és láthatóvá válnak az első ráncok. Éppen ezért a professzionális kozmetikumok ezt a hatékony hatóanyagot használják az öregedésgátló termékekben, mint a ránctalanító krém, a ránctalanító szemkörnyékápoló krém vagy a hatóanyag ampullák. A plusz: Mivel a hialuronsav endogén hatóanyag, nagyon valószínűtlen az allergia vagy a mellékhatás.

Öregedésgátlás a legmagasabb szinten

A WELLMAXX hyaluron sorozat ápolótermékeiben található magas koncentrációjú hialuron hatékonyan és természetesen támogatja bőrödet a rugalmasság és feszesség optimalizálása terén. A WELLMAXX hyaluron sorozat értékes hialuronsavat, mint hatóanyag-koncentrátumot ötvözi olyan hatékony ápoló összetevőkkel, mint az E-vitamin, aloe vera, panthenol, hibiszkusz kivonat vagy jojobaolaj. Legyen szó hyaluron arckrémről, szemkörnyékápoló krémről, hialuron ampullákról, hyaluron arcmaszkról, kollagén erősítőről vagy hialuron szérumról - a WELLMAXX hyaluron sorozat erőteljes ránctalanító ápolást és innovatív öregedésgátló termékeket kínál egy professzionális kozmetikai stúdió szintjén. Tapasztalja meg a kényeztető ápolást, az intenzív hidratáló erőt és a teljesen új, természetesen gyönyörű bőrérzetet a WELLMAXX-szal!

A hyaluron⁵ arckrémek különlegessége, hogy 5 különböző molekulatömegű hialuronsav és 5 különböző molekulaméretű hialuronsav kombinációjából épülnek fel!

Hialuronsav krém öregedésgátló és ránctalanító arcápolás Hyaluron5 hialuronsav krém a legjobb! Intenzíven hidratálnak és ránctalanítanak.

Gyorsan felszívódó prémium minőségű hialuronsavas kozmetikumok, azoknak, akik életkortól és bőrtípustól függetlenül még többet akarnak tenni a fiatalos megjelenésükért és szeretnék élvezni ennek a rendkívüli öregedésgátló sorozatnak az illatélményét és a különleges textúráit!

Az 5-szörös molekulaszerkezetű hialuronsav a hidratációval feltölti a ráncokat, mivel a legkisebb hialuronsav molekula hámréteg bazális sejtsorába is beépül. Az összes termék erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, úgy hidratál, hogy meggátolja a bőr nedvességvesztését. Nedvességet juttat a felső bőrrétegek alá, a kötőszövet regenerálódását erősíti. Az 5-szörös molekulaszerkezetű hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni és látványosan feltölti a ráncokat.

Alapvetően minél kisebbek a hialuronsavmolekulák, annál mélyebbre képes beépülni a bőrbe. Az alacsony molekulájú hialuronsav hosszú távon fejti ki biológiai depóhatását a bőr mélyebb rétegeiben, a nagy molekulájú hialuronsav pedig nedvességmegkötő hatással van az epidermiszre.

A hosszú láncú nagy molekulatömegű hialuronsav intenzív hidratáló hatású, így a bőrfelszíni szárazsági ráncocskákat célzottan töltik fel. A rövid láncú kis molekulaméretű hialuronsav a bőr mélyebb rétegeibe épül be, így tartósabb és látványosabb ránctalanító hatású. Az összes bőrrétegben erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik. A felszíni hatása révén meggátolja a bőr nedvességvesztését. Nedvességet juttat a felső bőrrétegek alá, a kötőszövet regenerálódását erősíti.

A legjobb hialuronsav krém a ránctalanító arcápolásban

Intenzíven hidratálnak és látványosan ránctalanítanak. A német szépségipari-szakemberek legújabb fejlesztése! A megújult sorozatban a recept jelentős javulása érzékelhető. Szinte mondhatjuk, hogy ez a termékcsalád kínálja a legjobb hialuronsavas krémet az öregedésgátló arcápolásban. Gyorsan felszívódó prémium minőségű kozmetikumok

Miért ez a legjobb hialuronsav krém?

A termékcsalád fő hatóanyaga, amely minden termékben megtalálható  az ötszörös erősségű hyaluron5: az ötszörös teljesítményű bio-hialuronsav

Molekulatömege: 2000 kDa; 1500 kDa-1800kDa; 5-300 kDa 

A hyaluron5 termékek az összes bőrmélységben célzottan fejti ki a hatásukat, amely a még jobb eredmények lehetőségét kínálja

Intenzív hatású, egyedi és hatásában is különleges arcápolók!

A megújult termékek intenzívebb hatásúak, mert az összes bőrrétegben célzottabban hidratálnak és látványosabban ránctalanítanak. Tökéletes mindazok számára, akik életkortól és bőrtípustól függetlenül még többet akarnak tenni a fiatalos megjelenésükért és szeretnék élvezni ennek a rendkívül különleges öregedésgátló sorozatnak a kellemes illatélményét és a különleges textúráit. Érdemes kipróbálni!