WELLMAXX Hyaluron5 prémium hialuronsav krémek WELLMAXX Hyaluron5 prémium hialuronsav krémek

Hialuronsav arckrém öregedésgátló és ránctalanító arcápolás Hyaluron5 a legjobb hialuronsavas krém! Intenzíven hidratálnak és ránctalanítanak. Gyorsan felszívódó prémium minőségű hialuronsavas kozmetikumok, azoknak, akik életkortól és bőrtípustól függetlenül még többet akarnak tenni a fiatalos megjelenésükért és szeretnék élvezni ennek a rendkívüli öregedésgátló sorozatnak az illatélményét és a különleges textúráit!

WELLMAXX hyaluron5 a legjobb hialuronsavas krémcsalád!

Intenzíven hidratálnak és látványosan ránctalanítanak. A német szépségipari-szakemberek legújabb fejlesztése! A megújult sorozatban a recept jelentős javulása érzékelhető. Szinte mondhatjuk, hogy ez a termékcsalád kínálja a legjobb hialuronsavas krémet az öregedésgátló arcápolásban. Gyorsan felszívódó prémium minőségű kozmetikumok

Hyaluron5 a legújabb hatóanyag innováció! Intenzív, egyedi és hatásában is különleges hialuronsav arckrém!

A megújult termékek intenzívebb hatásúak, mert az összes bőrrétegben célzottabban hidratálnak és látványosabban ránctalanítanak. Tökéletes mindazok számára, akik életkortól és bőrtípustól függetlenül még többet akarnak tenni a fiatalos megjelenésükért és szeretnék élvezni ennek a rendkívül különleges öregedésgátló sorozatnak a kellemes illatélményét és a különleges textúráit. Érdemes kipróbálni!

Miért a legjobb hialuronsav krém a WELLMAXX hyaluron5?

A termékcsalád fő hatóanyaga, amely minden termékben megtalálható  az ötszörös erősségű hyaluron5: az ötszörös teljesítményű bio-hialuronsav Molekulatömege: 2000 kDa; 1500 kDa-1800kDa; 5-300 kDa  A hyaluron5 termékek az összes bőrmélységben célzottan fejti ki a hatásukat, amely a még jobb eredmények lehetőségét kínálja

A WELLMAXX hyaluron5 arckrémek különlegessége, hogy 5 különböző molekulatömegű hialuronsav és 5 különböző molekulaméretű hialuronsav kombinációjából épülnek fel!

Az 5-szörös molekulaszerkezetű hialuronsav a hidratációval feltölti a ráncokat, mivel a legkisebb hialuronsav molekula hámréteg bazális sejtsorába is beépül. Az összes termék erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, úgy hidratál, hogy meggátolja a bőr nedvességvesztését. Nedvességet juttat a felső bőrrétegek alá, a kötőszövet regenerálódását erősíti. Az 5-szörös molekulaszerkezetű hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni és látványosan feltölti a ráncokat.

Alapvetően minél kisebbek a hialuronsavmolekulák, annál mélyebbre képes beépülni a bőrbe. Az alacsony molekulájú hialuronsav hosszú távon fejti ki biológiai depóhatását a bőr mélyebb rétegeiben, a nagy molekulájú hialuronsav pedig nedvességmegkötő hatással van az epidermiszre.

A hosszú láncú nagy molekulatömegű hialuronsav intenzív hidratáló hatású, így a bőrfelszíni szárazsági ráncocskákat célzottan töltik fel. A rövid láncú kis molekulaméretű hialuronsav a bőr mélyebb rétegeibe épül be, így tartósabb és látványosabb ránctalanító hatású. Az összes bőrrétegben erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik. A felszíni hatása révén meggátolja a bőr nedvességvesztését. Nedvességet juttat a felső bőrrétegek alá, a kötőszövet regenerálódását erősíti.

wellmaxx-hyaluron5 -1.jpg (73 KB)

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021