C vitaminos arcszérum fontossága az arcápolásban

2021.08.16.

vissza
C vitaminos arcszérum fontossága az arcápolásban

C vitaminos arcszérum szerepe az arcápolásban?

A C vitamin az egyik leggyakrabban emlegetett és használt vitamin az egészségünk érdekében.

A bőrre gyakorolt hatása is bizonyított és lehet mondani, hogy a legfontosabb szépségvitamin közé sorolható a C vitamin bőrszépítő hatása.

Sajnos hiába táplálkozunk egészségesen és figyelünk a C vitamin bevitelünkre, nem növeli automatikusan a bőr C vitamin tartalmát.

Ezért bizony külső segítség kell, kozmetikumok formájában. 

Miért fontos?

Bizonyítottan 5 dologban segít a C vitaminos arcszérum  használata

  • antioxidáns védelmet ad a sejteknek
  • fokozza a bőr természetes kollagén képződését
  • segít a pigmentfoltok halványításában
  • visszaadja a bőr természetes fényét
  • fényvédő hatását fokozza

Univerzális, mert bármely bőrtípusra használható!

Az öregedésgátló arcápolásban a C vitaminos arcszérum használata szinte kötelezőnek mondható. Olyan sok tulajdonsággal rendelkezik, amely szinte nélkülözhetetlen. 

A legfontosabb között az antioxidáns hatása és a kollagén szintézist fokozó hatása említhető meg. A kollagén termelést fokozó hatása, hosszú távon halványítja a ráncokat, hiszen a bőrszerkezet tömörebbé válik. Az antioxidáns sejtvédő hatása véd az urban-aging bőröregedést fokozó tényezőitől. Ezen kívűl halványítani képes a pigmentfoltokat is.

A Wellmaxx szépségápolói kétféle C vitaminos arcszérumot kínálnak.

Miért ezeket ajánljuk?

Az ampullába zárt hatóanyagok koncentrációja mindig intenzívebben fejtik ki a hatásukat, mint a normál tégelyekbe zárt szérumok vagy arckrémek hatóanyagai. Cégünk a legmagasabb előállítási technológiát alkalmazza és dermatológiailag is teszteli a hatékonyságot. Olyan hatóanyagokkal egészítették ki az arcszérumokat, melyek felerősítik egymás hatását. 

Bár ezek az arcszérumok áruk szerint is a luxus kategóriába tartoznak, mégis kiváló az ár/érték arányuk. Vagyis Ön a pénzéért a lehető legintenzívebb hatóanyag tartalmat kapja! 

Hogyan lehetséges az, hogy ennyire hatásosak?

Wellmaxx phase2 kétfázisú arcszérum C vitaminnal serkenti a bőrszerkezet saját elasztin és kollagén termelését, ezen kívül késlelteti a bőröregedés tüneteit is. A kétfázisú arcszérum hatóanyagai összerázva aktiválódnak. A Wellmaxx Multivitamin arcszérum ampulla használatától a fáradt bőr csak profitálhat. Az összes vízben és zsírban oldódó szépségvitamin megtalálható az ampullában.

Wellmaxx phase REFRESH 

 Welllmaxx phase REFRESH C vitaminos kétfázisú arcszérum

REFRESH intenzív vitamin koncentrátum stabilizált C vitamin tartalommal.

Ez az arcszérum egész napos intenzív vitaminos védelmet nyújt a bőrnek, amely öregedésgátló és antioxidáns hatású is. Fényesíti a bőrt, ezáltal frissebb kinézetű lesz.

A kétfázisú C vitaminos ampulla erősíti a bőr védekező funkcióit, vitalizáló funkcióit, frissíti a stresszes arcbőrt. fokozza a kollagén és az elasztin rostok képződését.

Használata azonnal érezhető, hiszen a bőr új energiát kap. 

A zsíros, száraz, vízhiányos, laza bőrt rövid időn belül hidratálja a hyaluronsav amely elősegíti a ráncok tompulását.

Használható kúraként, vagy alkalmanként. Könnyen és egyszerűen kinyitható ampulla, amely teljesen biztonságos innovatív formula.

Multivitamin arcszérum ampulla koncentrátum

multivitamin-ampulla-koncentratum-kedvezmeny.jpg.jpg (307 KB)Multivitamin koncentrátum ampulla magas vitamin tartalommal

A felszíni hatása révén meggátolja a bőr nedvességvesztését. Magas vitamin tartalmának köszönhetően csökkennek a szárazsági ráncok.

A legoptimálisabb száraz és extra száraz bőrre, de ránctalanító és hidratáló hatása miatt minden bőrtípusnak kiváló.

Használatával csökkenthetjük a bőr öregedési folyamatát, a magas koncentrátumú vitamin tartalma  feltölti bőrünket, ettől sokkal fiatalabbnak látszik.

 

 

 

In vivo tanulmányokkal teszteljük a termékeink hatékonyságát!

A modern kutatási technológiák már lehetővé teszik a bőr változásainak és reakcióinak vizsgálatát, ezáltal az anti-aging termékek hatékonyságát klinikai tesztekkel garantáljuk és

derma-test.jpg (5 KB)

 


vissza
Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022