MIÉRT FONTOS A TUDATOS OTTHONI ANTI-AGING ARCÁPOLÁS?

2020.01.06.

vissza
MIÉRT FONTOS A TUDATOS OTTHONI ANTI-AGING ARCÁPOLÁS?

MIÉRT FONTOS A TUDATOS OTTHONI ANTI-AGING ARCÁPOLÁS?

A wellmaxx anti-aging arcfiatalító szépségápolókat évek óta használom, azt is lehet mondani, hogy amióta megjelentek a termékek, az első perctől. Azonnal tudtam, hogy megtaláltam számomra a megfelelőt!

Azóta az a tapasztalatom, hogy igenis, léteznek olyan hatóanyagok és termékek, melyek késleltetik az arc esztétikai változásait, tehát ránctalanítanak és fiatalítják a bőrszerkezetét. 

Tapasztalatom, hogy ma már szinte mindenki szeretné arcának a fiatalságát a lehető leghosszabb ideig megőrizni. Ha nem is mindig a mai divatosnak számító esztétikai beavatkozások segítségével, de egyre többen keresnek megbízható és látványos non invazív megoldásokat. 

Miért keressük a ránctalanító és az arcfiatalító krémeket?

Mindenki szeretné hosszú távon a fiatalos megjelenését megtartani. Azt is lehet mondani, hogy egyfajta társadalmi elvárás lett. És ez nem csak a szépségápoló termékekben tükröződik, hanem a divatban is. Mai divatos mondás lett, hogy 50 az új 30! Ezzel semmi gond nincs, hiszen értjük ezt!

A kronológiai idő mégis múlik!

A bőröregedés mindenkinél előbb vagy utóbb láthatóvá válik. Az évek múlásával lassul a bőr anyagcseréje, egyre hosszabb időt vesz igénybe a friss sejtek felszínre jutása. Ezért a bőr fokozatosan elvékonyodik, elveszíti ragyogását, és csökken a nedvességtartalma. 

A környezeti ártalmak - UV-sugarak, szmog, stressz, tartósítószerek stb. - elősegítik a szabad gyökök képződését, amelyek gyengítik a bőr rugalmasságáért, fiatalosságáért felelős kollagént és csökken a bőr hyaluron tartalma, a bőr megereszkedik, az arc összeesik, és a kontúrok elvesznek. A bőrünk megöregszik és arc elveszítheti a fiatalos kisugárzását.

A tudatos arcápolás és testápolás szoros kapcsolatban áll az egészségápolással. A napi  bőrápoláshoz tartozik a bőr tisztítása a külső szennyeződésektől, a bőr táplálása, a rugalmasság megtartása, a regenerálás, a bőr biológiai öregedési folyamatainak késleltetése, valamint a bőr védelme a kiszáradástól, az időjárás viszontagságaitól és a levegő szennyeződéseitől.

A Wellmaxx termékek, a lehető legjobb hatóanyagokat tartalmazzák, hogy az Ön bőre mindig egészséges, ès az arca fiatal maradhasson. 

 

 


vissza
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021