Shape alakformáló szett Shape alakformáló szett Shape alakformáló szett
Shape alakformáló szett Shape alakformáló szett Shape alakformáló szett

Shape alakformáló szett

shape body slim sett

Alakformáló szett

4 db
 • Alakformáló body szett minden bőrtípusra
 • Érzékeny bőrűeknek is alkalmazható.
 • Mindenkinek, aki egy push up mellemelő és térfogatnövelő hatást szeretne elérni.
 • Ideális terhesség után, fogyókúra után és bőrfeszesség megtartására is.

35 000 Ft

Alapár: Alapár: 20 000.- Ft / 100 ml
A árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Elérhetőség: Raktáron
Kiszállítás: max. 2-3 nap

Alakformáló szett fogyókúra program

A hatóanyagokban gazdag négy alakformáló szett, fogyasztó, karcsúsító, cellulit csökkentő és mellmegemelő testápoló krémek. Karcsúsítják és fogyasztják a testet, a derekat, a fenék és a combok testvonalait. Csökkenti a cellulit kialakulását, lassítja a zsírraktározást és tonizálja és formázza a testet. A alakformáló szett, a bőrt feszessé, tónusossá és ragyogóvá tevő termékek az úgynevezett alakformáló, karcsúsító és cellulit csökkentő testápolásban.

Kinek ajánljuk?

 • Minden bőrtípusnak megfelelő alakformáló szett,

 • Érzékeny bőrűeknek is alkalmazható.

 • Mindenkinek, aki egy push up mellemelő és térfogatnövelő hatást szeretne elérni.

 • Ideális terhesség után, fogyókúra után és bőrfeszesség megtartására is.

A négy termék a külsőnk 24 órás intenzív fogyókúra program része:

 • A nappali testápoló krém javítja a bőrfeszességet és csökkenti a cellulit megjelenését.

 • Az éjszakai testápoló krém pedig optimálisan kiegészíti az egész napos ápolást.

 • A feszesítő mellápoló krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami szépíti a dekoltázst és

 • a hűsítő hidratáló testpermet pedig egyidősben frissíti a bőrünket és fokozza annak vitalitását.

Shape alakformáló szett

Az anti-cellulitisz hatású, a test körvonalait formáló nappali testápoló krém feszesebbé és vonzóbbá teszi testének problémás területeit és alakját. A speciális karcsúsító hatóanyagok sikeresen formálják a test körvonalát és simítják a bőr felületét. Mivel ezek az anyagok javítják a bőrszövet vízelosztását, a bőr tónusosnak és feszesnek látszik, ezáltal csökkenthető a kontúr optikai hullámosságának mértéke. A nappali testápoló hűsítő hatása az egész nap folyamán, kellemes frisseséget kölcsönöz és megfelelő nedvességet biztosít bőre számára.A karcsúsító nappali testápoló krém egy kifinomult formája a Phosholipideknek, a koffeinnek és a Glaucinkomplexumnak ami a test kritikus területeinek a külső megjelenését szépíti.

Shape alakformáló szett

A bőr összképét finomító ,anti-cellulitisz komponenseket tartalmazó, salaktalanító hatású éjszakai testápoló bőrének több tónusosságot és rugalmasságot kölcsönöz, melynek köszönhetően tompulnak a problémás területek így testének körvonala összességében feszesebbnek hat. A speciális anti-cellulitisz hatóanyagok csökkentik a vízzárványok látható következményeit és így a kellemetlen cellulitísz külső jeleit hatékonyan veszik kezelésbe. A karcsúsító hatás a zsírbontás serkentésére vezetendő vissza, melynek során a zsírsejteket lényegében „diétára” fogjuk. Éjszakai aktív formulát tartalmazó testápoló krém, ami kifinomult kombinációja az anti-cellulitisz hatóanyagoknak, feladata a testünk kritikus területeinek a külső megjelenésének a szépítése. A nappali testápoló krém optimális kiegészítője.

Shape alakformáló szett

A hűsítő hidratáló spray igen kényelmesen alkalmazható, szuper hidratáló készítmény, amely különösen intenzív módon látja el bőrét nedvességgel és fokozza annak vitalitását. A spray javítja a bőrének feszességét és rugalmasságát, így hozzájárul bőre fiatalságának megőrzéséhez. Bármely napszakban használhatja. Különösen nyáron válik ideális hűsítővé.Frissítő testpermet intenzív hidratáló és öregedésgátló hatással. Javítja a bőr rugalmasságát, elasztikusságát és finoman kényeztet.

Shape alakformáló szett

A feszesítő mellápoló krém a teljes figyelmet a melleknek és a dekoltázsnak szenteli, melynek során dekoltázsát speciális formulával szépíti. A 3D-minőségű aktív anyagok volument adnak, fokozzák a bőr rugalmasságát, feszesítenek és formálnak. A krém tonizáló és intenzív nedvesítő hatásának kapcsolata oly mértékben kiegyensúlyozott és kíméletes, hogy a bőr feszességét és rugalmasságát a terhesség folyamán vagy a diéta ideje alatt is maximálisan képes támogatni. Feszesítő mell- és dekoltázsápoló erősítő és feszességet elősegítő aktív hatóanyagokkal, amik még ezen kívül hidratálják és kényeztetik a bőrünket.

Shape alakformáló szett Shape alakformáló szett

A termékek INCI összetétele az eredeti termékoldalon található.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022