WELLMAXX kozmetikai hatóanyag ampulla koncentrátumok WELLMAXX kozmetikai hatóanyag ampulla koncentrátumok

Kozmetikai hatóanyag ampulla koncentrátumok német gyártótól | Wellmaxx kozmetikai ampullák

Kozmetikai ampulla koncentrátumok! Fedezze fel a kozmetikai ampullába zárt hatóanyagok hidratáló, ránctalanító, tápláló és regeneráló  erejét. Nálunk a kozmetikai hatóanyag ampullák széles választéka található. Kiváló minőség és ár/érték arány.

Miért zárják ampullákba a hatóanyag koncentrátumokat?

A csíraszegény előállítási módnak köszönhetően az ampullákban lévő hatóanyagok a bőrápolás fénypontját jelentik.A koncentrált hatóanyagok intenzívebbek és az ampulla felnyitása után is frissek maradnak. A kis szépségcsodák steril ampullában, egyszer használatos csomagolásnak és a hajszálpontos adagolásnak köszönhetően  szinte  tartósítószer mentesek, ami  azt  jelenti, hogy  használatukkal még több tiszta hatóanyagban és sugárzó megjelenésben lehet részünk.

Az ampullában zárt hatóanyag koncentráció sokkal erőteljesebb, mint a normál krémekben, mert célzottan másodpercek alatt kifejtik hatásukat a bőrfelszínen.

A steril ampullába zárt szépségelixírek, aktív összetevőit a német szakemberek precízen válogatták ki.

A nagy koncentrációjú ampullák minden elvárást kielégítenek, használatával a bőr visszanyeri életerejét és ragyogását.Tökéletes kiegészítői az intenzívebb bőrápolás eléréséhez.A bőrfelszínre  felvitt kis csodaszerek csaknem minden kívánságot rekordidő alatt teljesítenek.

A szépségampulla koncentrátumok és használatuk

Legyen szó a multivitamin ampulla kúráról, az édes mandula lifting hatásáról, vagy a hibiszkusz ránctalanító varázsszerről – az ampullás  bőrápolásban  minden megvan ahhoz, hogy a szépségápolás sztárja legyen. Teljesen mindegy, hogy az első ráncokról, a bőr szárazságról vagy a fáradt arcbőrről van szó. Az ampullák jelentik az ideális megoldást az egészséges, a friss, az üde bőr elősegítésében és a bőr idő előtti öregedésének a lehető legtovább történő késleltetésében. 

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021