0 termék

Luxus kozmetikumok kaviárral német gyártótól 

Kaviár luxus arcápolás

kaviár középpontjára épülő hatóanyagrendszer, az aktív tengeri hatóanyag komplexekbe ágyazva.  A kaviárt és a mélytengeri komplex hatóanyagokat összetett bőrjavító, regeneráló és újjáépítő hatásuk miatt, a luxus öregedésgátló bőrápolók előállításához használják fel. A válogatott tengeri eredetű hatóanyagok a  bőrápolásban való megjelenése, ma presztízsnek számít. Használatukkal az arc és a bőr látványosan fiatalabb kinézetű lesz! A fáradt és az érett arcbőr regenerációs folyamatai intenzívebbek és hatékonyabbak lesznek, és a bőr ellenállóbbá válik az őt károsító agresszív hatásokkal szemben. 

Kaviár mint kozmetikai hatóanyag

Rendkívüli energiaforrásokkal rendelkezik.  Ez adja az alapot, az aktív és erős hatású összetevők kifejlesztéséhez a bőrsejtek természetes helyreállító folyamatainak támogatása érdekében. A természetes aktív tengeri eredetű komplex olyan fehérjéket, ásványi anyagokat, oligo-elemeketés egyéb tápanyagokat tartalmaz, amelyeket a bőrsejtek helyreállító és regeneráló folyamataikban felhasználnak.  

A kaviár, a mélytengeri hatóanyagok és a hyaluron erejével. A luxus anti-aging öregedésgátló arcápolásnak részese lehet Ön is.

A prémium minőségű anti-aging arcfiatalítást, a revitalizáló, regeneráló és a sejtmegújító molekulák adják, amely hatékonyságát egy innovatív módszer garantálja, amely regenerál, megerősít és fenntartja a bőrsejtekbe az anti-aging hatást és látványosan fiatalítja az arcot.

Aktív hatóanyagok: kaviár kivonat, ránctalanító komplex (türkiz alga, breton plankton, tengeri kollagén), artemia alga kivonat, kék-zöld alga,barna alga, mikroalgák,planktonok,hyaluron.

Az érettebb bőrtípusra ajánlott, aki gyorsan szeretne friss arcbőrt és üde megjelenést. A devee kaviár luxus arcápolók regenerálja a fáradt bőrsejteket, vissza adja a bőr energiáját, a bőrfelszín üdébb lesz és hidratáltabbá válik. Hatásmechanizmus: a kaviár középpontjára épülő hatóanyagrendszer az aktív tengeri hatóanyag-komplexekbe ágyazva intenzíven regenerálja a fáradt bőrsejteket. A hyaluron tartalma pedig ránctalanító és bőrfiatalító hatású.